Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای آشنایی با روند جذب اعضای هیئت علمی با حجت الاسلام مهدی رضوان طلب، رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم به گفت وگو نشستیم. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ آرزوی تدریس در مدرسه از همان بچگی با معلم بازی  در ذهن کودکان زیادی شکل می گیرد. در این میان کم نیستند کسانی که دو دستی به آرزوی کودکی چسبیدند و توانستند لقب معلم را از دهان دانش اموزان بشنوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما عده ای این رویا را در سطح بالاتری دنبال کردند و تدریس در دانشگاه را به عنوان هدف خود انتخاب کردند.البته این آرزو به همین جا ختم نشد و عده ای برای رسیدن به کرسی هیئت علمی در دانشگاه ها سعی و همت مضاعف از خودشان نشان دادند.
داشتن چنین تجربه ای ، نیازمند گذر از مراحلی است  که برای آشنایی با روند جذب اعضای هیئت علمی با حجت الاسلام مهدی رضوان طلب، رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم  به گفت وگو نشستیم.
مهدی رضوان طلب به تشریح وضعیت جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها پرداخت و گفت: معمولا در هر سال دو بار این هیئت فراخوان جذب اعضای هیئت علمی را در شهریور ماه و بهمن ماه منتشر می‌کند براساس قانون پیش بینی شده که پاسخ قطعی دانشگاه‌ها باید تا قبل از ارائه فراخوان بعدی به اطلاع داوطلبین برسد البته دانشگاه‌ها در این مورد متفاوت عمل می‌کنند و برخی خیلی سریع و در زمان معین شده رسیدگی به پرونده داوطلبین را انجام می‌دهند و نتایج را اعلام می‌کنند.

وی در ادامه بیان داشت: در سال ۹۵ و ۹۶ روند جذب اعضای هیئت علمی تسریع شده و براساس جدول زمانی که برای دانشگاه‌ها در نظر گرفته ایم دانشگاه‌ها مکلفند تا ۹۰ روز یعنی سه ماه نتایج را به اطلاع داوطلبین و مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم برسانند. این قانون مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است و به هیئت عالی جذب نیز تاکید شده تا در طول سه ماه مجموع رسیدگی‌ها انجام شود.

رضوان طلب در ادامه گفت: در قدم اول دانشگاه‌ها باید در سایت فراخوان جذب هیئت علمی وزارت علوم اعلام نیاز خود را بارگذاری کنند و پس از پالایش این اطلاعات توسط مرکز جذب سایت برای ثبت نام داوطلبین امکاناتی را فراهم می‌کند تا داوطلبین بتوانند با بارگذاری رزومه و اطلاعات خود ثبت نام را انجام دهند هر داوطلب می‌تواند سه دانشگاه را برای جذب هیئت علمی انتخاب کند که هم زمان اطلاعات فرد به سه دانشگاه انتقال می‌یابد.

وی تصریح کرد: تمامی اطلاعات به صورت سیستماتیک به دانشگاه‌های هدف ارسال می‌شود و اولویت هایی که افراد تعیین کردند برای ارسال اطلاعات شان به دانشگاه‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

رضوان طلب در ادامه توضیح داد: هر سه دانشگاه مورد انتخاب داوطلب رزومه فرد را بررسی می‌کند و برخی از این دانشگاه‌ها در مرحله غربالگری رزومه سوابق فرد را برای دانشگاه خود مطلوب نمی‌بینند و برخی داوطلبین را به مصاحبه دعوت می‌کنند فرد می‌تواند با مراجعه به پروفایل خود از روند پرونده آگاه شود و مطلع شود تا در کدام دانشگاه در مرحله غربالگری اولیه پذیرفته شده است این روند تا پایان جذب افراد به اطلاع آن‌ها در پروفایل کاربری شان می‌رسد.

وی اضافه کرد: به محض اینکه در دانشگاهی پرونده به مرحله پایانی برسد دیگر پرونده داوطلب در دانشگاه‌های دیگرقفل شده و نمی‌توان برای آن رسیدگی کرد.

رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم با اشاره به تشکیل سه کارگروه برای بررسی رزومه افراد گفت: بعد از اینکه فرد در دانشگاهی پذیرش اولیه شد کارگروه بررسی توانمندی علمی، کارگروه بررسی صلاحیت عمومی و هیئت اجرایی به رسیدگی و بازبینی پرونده فرد می‌پردازد پس از ارزیابی‌های انجام شده در این کارگروه‌ها پرونده کامل شده و به سیستم مرکز جذب اعضای هیئت علمی ارسال می‌شود.

وی با اشاره به آمار پذیرش پرونده در این مرکز توضیح داد: آماری که در این مرکز تهیه شده به صورت سیستمی است و هیچ دخل و تصرفی در آن وجود ندارد بر همین اساس در شش ماهه اول سال ۹۶، ۱۲۸۳ پرونده به مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم ارسال شده که در این مرکز بررسی و به دانشگاه‌های مربوطه ارسال شده است. میانگین توقف پرونده‌ها در مرکز جذب ۳۱ روز و در دانشگاه‌ها ۲۰۸ روز بوده است و این به معنای آن است که در مرکز جذب ۱۴ روز کمتر از جدول زمانی تعیین شده پرونده‌ها بررسی و به دانشگاه‌ها ارسال شده است.

رضوان طلب در پایان خاطرنشان کرد: حال آنکه در دانشگاه‌ها میانگین توقف پرونده ۲۰۸ روز بوده که با توجه به قانون ۹۰ روزه ۱۱۸ روز زیادتر از زمان تعیین شده زمان برای بررسی پرونده‌ها استفاده شده که امیدواریم هر چه سریع‌تر این آمار به ۹۰ روز تعدیل شود تا پرونده‌ها توقف زیادی نداشته باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۶۹۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ‌های آموزشی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی واحد ترجمان دانش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بیژن شفیعی در ارتباط طرح تحقیقاتی با عنوان « تأثیر ارائه ویدئو کلیپ در روش(RET) بر بهبود طول و محتوای گفته‌ها در بیماران زبان پریشی ناروان» اظهار کرد: ۲۱ مبتلا به ضایعه مغزی که دچار لکنت زبان و فراموشی واژگان شده‌اند در بیمارستان کاشانی تحت درمان با استفاده از ویدئوکلیپ‌های آموزشی قرار گرفتند.

وی افزود: در این تحقیق به مدت ۱۲ جلسه برای این دست از بیماران ویدئوکلیپ پخش و پس از این دوره به بهبود مشکل ایجاد شده در آنها منجر شد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: این روش تحقیقی روی مبتلایان ۴۰ سال به بالا انجام گرفت؛ هرچه سن ابتلاء به ضایعه مغزی و فراموشی واژگان کمتر از ۴۰ سال باشد بهبودی کامل بیشتر مشاهده می‌شود.

شفیعی خاطرنشان کرد: در این تحقیق یادآوری کلمات به روش تداعی ذهنی در بافت تصویری (ویدئوکلیپ) صورت گرفت که این روش در کشورهای دیگر نیز آزمایش شده و در حوزه درمان مورد استفاده بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا نتایج این تحقیق در بهبود بیماران آلزایمر نیز مؤثر خواهد بود؟ گفت: بررسی در این زمینه صورت نگرفته است و پژوهش حاضر تنها برای بیمارانی است که علت اختلال گفتاری آنها ضایعات مغزی بوده است.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: مبتلایان به ضایعه مغزی فراموشی واژگان کلمات، به دلیل فراموشی بسیاری از کلمات مورد نیاز گفتگوهای روزمره، به مرور از روابط اجتماعی خود دست میکشند و خود را در حاشیه قرار می‌دهند.

کد خبر 751771

دیگر خبرها

  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • معاون سازمان انرژی اتمی: ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است